INLOOPWORKSHOPS

Tijdens jouw festival, opendeurdag, activiteit komen wij met onze LEGO-blokjes om de kinderen te entertainen. Gasten kunnen bouwen wat ze willen, zo lang ze willen. Er is geen enkele beperking. Een absolute aanrader tijdens jouw event.

stemindeklas

DAGVULLEND

Tijdens jouw speelpleinwerking of jeugdactiviteit komen wij de kinderen entertainen. Met een LEGO-knutselwerkje, stop-motion filmpjes en vooral heel veel bouwen. We kunnen 1 dag voorzien of zelfs een volledige LEGO-stage voorzien voor uw speelpleinwerking. Met onze eigen monitoren of met uw monitoren.

TEAMBUILDING

LEGO leent zich perfect voor een teambuilding. Het draait dan niet alleen om het bouwen, maar ook om de ideeën errond. Waarom niet je visie voor komend jaar uitwerken met LEGO? Of start een groepsgesprek door je medewerkers samen te laten bouwen en daarover te praten. Of weten je medewerkers van elkaar hoe ze communiceren? In spelvorm komen we dat te weten! Voor deze teambuildings kunnen we rekenen op de expertise van zeer ervaren medewerkers.

stemindeklas

OP MAAT

We kunnen ook steeds een activiteit op maat uitwerken. De mogelijkheden zijn eindeloos en samen stellen we een activiteit samen die helemaal in jouw planning past. Neem contact om samen te bekijken wat ideaal is. Bij voorkeur bij een tas koffie. 😊

stemindeklas